Wij werken anders dan veel van onze collega's. Wij verkopen geen verzekeringen via Internet en adviseren geen mensen die wij niet kennen. Persoonlijk contact is bij ons verplicht. Wie kiezen voor u, wanneer u voor ons kiest. Of u nu particulier of ondernemer bent... De Roos Van Renswouw is u graag van dienst. Wij adviseren op het gebied van verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Samen met u stellen wij doelen en maken wij een inventarisatie van de risico's waarmee u te maken hebt. Vervolgens gaan wij met u na welke risico's verzekerd moeten worden en welke risico's u eventueel zelf kunt dragen.

Hierbij geven wij adviezen welke producten naar ons oordeel het beste aansluiten bij uw wensen en omstandigheden. Wij kunnen deze producten vervolgens ook voor u beheren. Voor het beheer van verzekeringen en/ of financiële producten heeft de Roos van Renswouw een abonnement. Dit abonnement is onlosmakelijk verbonden met het beheer van verzekeringen of complexe producten. Het abonnement maakt het voor ons mogelijk om periodiek met u een afspraak te maken. Het abonnement geeft toegang tot alle diensten van de Roos van Renswouw. Er is al een abonnement vanaf € 7,75 per maand.

Het is bij de Roos van Renswouw niet meer mogelijk om zonder een abonnement klant te worden en een verzekering af te sluiten.